Bekijk de uitzending van Jinek terug

Ma 20 april 2020 | 23:21 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Ma 20 april 2020
Tijd
23:21 tot 00:53
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24181071

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Morgen weten we hoe ons leven er na 28 april uit gaat zien. De ic-capaciteit is inmiddels op orde, maar hoe zit het met de verdere bestrijding van de crisis? Heeft het kabinet de situatie goed genoeg onder controle? We maken de balans op met GroenLinks-leider Jesse Klaver.

- Het moest dé oplossing worden in de coronacrisis: een app waardoor we weer veilig over straat konden. Maar na dagen van kritiek, uitgelekte persoonsgegevens en een onmogelijke deadline moest het ministerie zelf erkennen: die app komt er voorlopig niet. Internetpionier Marleen Stikker en techjournalist van RTL Nieuws Daniël Verlaan schuiven vanavond aan.

- Ook de kermisbranche wordt keihard geraakt door de coronacrisis. Hoe houden zij het hoofd boven water? Kermisexploitant Frans Stuy doet vanavond zijn verhaal.

- Het was altijd feest op zaterdagavond met hun populaire satirische tv-programma 'Even tot hier'. Maar als je vaste ingrediënten wegvallen, zoals 250 man publiek, een band op het podium en je zelfs niets eens meer schouder aan schouder mag staan: wat blijft er dan van over? We gaan het uitvinden, want Niels van der Laan en Jeroen Woe komen tóch terug met een derde seizoen van Even tot hier!

Jinek op tv

.