Bekijk de uitzending van Jinek terug

Vr 17 april 2020 | 21:27 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Vr 17 april 2020
Tijd
21:27 tot 22:38
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24164741

Onderwerpen van deze uitzending

-
Michael Jordan is zesvoudig NBA-kampioen, tweevoudig Olympisch kampioen en boegbeeld van Nike. Netflix pakt vanaf maandag uit met de tiendelige serie ‘The Last Dance’ vol unieke momenten uit zijn imposante carrière. Presentator Humberto Tan heeft de eerste afleveringen gezien en vertelt vanavond waarom we de serie moeten kijken.

-
De meeste Nederlanders kijken reikhalzend uit naar volgende week, wanneer we hopelijk iets meer te horen krijgen over de versoepeling van de maatregelen. Maar volgens journalist Jeroen Smit en econoom Marieke Blom moeten we al veel verder in de toekomst kijken, want er er staat ons - helaas - nog heel wat te wachten.

-
Taxichauffeur Sayid, the Againman en Jopie in de snackbar van Leon, ze zijn allemaal weer terug voor het nieuwe seizoen van Draadstaal. Natuurlijk zijn ook Fred en Ria ook weer van de partij, maar wel op gepaste afstand, want ook in de wereld van Draadstaal heeft corona toegeslagen. Hoe maak je in deze tijd een actueel sketchprogramma? We praten erover met de makers Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven.

Jinek op tv

.