Bekijk de uitzending van Jinek terug

Wo 15 april 2020 | 21:20 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Wo 15 april 2020
Tijd
21:20 tot 21:59
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24151123

Onderwerpen van deze uitzending

-
Wouter de Winther, politiek commentator Telegraaf, schuift aan over de persconferentie van Mark Rutte én over de onrust binnen 50PLUS.

-
Nederland in Beweging! is in deze tijd relevanter dan ooit: de vaste kijkers kunnen drie à vier keer per dag meesporten, maar Olga Commandeur boort ook een jongere doelgroep aan met livestreams via Facebook. Vanavond schuift ze aan.

-
Minimaal achtduizend zorgmedewerkers zijn besmet met het coronavirus. Vakbonden zijn boos en eisen meer bescherming. Te gast zijn Kitty Jong van FNV en thuiszorgmedewerker Margo Emmen.

-
Het is een pijnlijk gezicht, al die lege terrassen en restaurants. De horeca wordt zwaar getroffen door de coronacrisis. Cafés en restaurants zijn al een hele tijd dicht en weten nog niet wanneer ze weer open gaan. Met voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland Robèr Willemsen en horeca-ondernemers Alain Caron en Géza Weisz bespreken we de gevolgen hiervan.

-
Felle kritiek op president Trump na zijn besluit om de financiering aan de WHO te stoppen. Ambassadeur Pete Hoekstra en journalist Yoeri Albrecht zijn vanavond te gast over deze beslissing.

Jinek op tv

.