Bekijk de uitzending van Jinek terug

Ma 13 april 2020 | 23:14 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Ma 13 april 2020
Tijd
23:14 tot 00:42
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24140361

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- 2020 had hét sportjaar moeten worden: eindelijk hadden we ons weer geplaatst voor een EK-voetbal en kwam de Formule 1 terug naar Nederland. Maar de liefhebber moet nog een jaar wachten, want het coronavirus heeft ook de sport hard geraakt. Houdt de sportwereld blijvende schade over aan het virus? We bespreken het met Hélène Hendriks en Ronald de Boer.

- Wereldwijd werken wetenschappers aan een vaccin tegen het coronavirus. Is dit dé oplossing en wat zijn de belangrijkste kanshebbers? Dat vragen we arts-microbioloog Jean-Luc Murk.

- De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor ons dagelijks leven, de gezondheidszorg en de economie, maar brengt ook het leven in Hollywood tot stilstand. Wat betekent de coronacrisis voor de filmwereld? En welke series en films moeten we kijken in thuisquarantaine? René Mioch en Daphne Bunskoek weten het.

- Geen terrasjes, niet ongedwongen kunnen winkelen, niet naar ons werk. Vier weken geleden ging Nederland - in ieder geval tot en met 28 april - op slot. Maar er komt een moment dat de maatregelen weer worden versoepeld. Hoe gaat ons leven er dan uitzien? Te gast zijn Marieke van de Zilver en Özcan Akyol.

Jinek op tv

.