Bekijk de uitzending van Jinek terug

Vr 10 april 2020 | 23:51 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Vr 10 april 2020
Tijd
23:51 tot 01:15
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24123082

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- We kunnen niet meer naar het theater om onze favoriete cabaretiers te zien, terwijl het juist nu heerlijk is om even keihard te lachen. Gelukkig kan je online duizenden uren cabaret kijken, maar wat moeten we kiezen? Wie moeten we de kans geven? Theo Maassen is onze gids en wijst de weg in het cabaret oerwoud. Vanavond vertelt hij wat zijn favorieten zijn.

- Na een week onderhandelen zijn de eurolanden het eindelijk eens geworden over het financiële antwoord op de coronacrisis. Geld nauwelijks nog een rol te spelen nu er honderden miljarden worden vrijgemaakt om de eurozone te redden. Minister van Financiën Wopke Hoekstra was misschien wel het strengst van iedereen. Is hij tevreden over het resultaat?

- Danny Vera scoorde een enorme hit met ‘Rollercoaster’ en ging een prachtige zomer tegemoet, vol concerten, festivals en zijn grootste soloconcert tot nu toe in de AFAS Live. Maar dat loopt helaas helemaal anders. Danny zit weliswaar thuis, maar is verre van stil. In zijn geïmproviseerde thuisstudio nam hij ‘Hold on to let go’ op. Vanavond vertelt Danny erover en speelt uiteraard live!

- Er is voorzicht optimisme op de intensive care nu het aantal opnames begint te stabiliseren, maar ook voor dit paasweekend luidt de boodschap: blijf thuis. Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, Diederik Gommers, schuift aan en praat ons bij over de huidige situatie op de ic's.

Jinek op tv

.