Bekijk de uitzending van Jinek terug

Di 31 maart 2020 | 23:06 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Di 31 maart 2020
Tijd
23:06 tot 00:35
Zender
RTL 4
Genre
News
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24102279

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

-
De coronacrisis heeft ook zijn weerslag op de politieke verhoudingen in Den Haag. Opiniepeiler van EenVandaag Gijs Rademaker praat ons bij.

-
Iedereen zit thuis in quarantaine. En hoewel dat soms ook heel saai is, levert het ook een unieke soort televisie op: huiskamer-tv! Beau van Erven Dorens maakt vanuit zijn huiskamer ‘Beau Blijft Binnen’. En ook Stefano Keizers maakt tv vanuit zijn huis, voor het online-kanaal IedereenLive. Waarom hebben mensen hier juist nu behoefte aan? En hoe maak je zo'n programma, houtje-touwtje, vanuit huis? Beau en Stefano zijn te gast!

-
Een groot deel van de coronapatiënten op de Intensive Care kampt met overgewicht, dat vertelde Peter van der Voort, hoofd IC van het UMCG, afgelopen vrijdag in onze uitzending. Is hier een verklaring voor? Peter van de Voort komt vanavond met een update bij Jinek.

-
Tot en met 28 april blijft alles in Nederland dicht. De gevolgen van deze verlengde maatregel bespreken we vanavond bij Jinek met politiek commentator Wouter de Winther, leerkracht Thijs Roovers, kinderarts Patricia Bruijning en Kim Putters van het Sociaal Cultureel Planbureau.

Jinek op tv

.