Bekijk de uitzending van Jinek terug

Do 26 maart 2020 | 14:39 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Do 26 maart 2020
Tijd
14:39 tot 16:18
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24024180

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Goed nieuws voor alle fans van de Lama’s, want in deze rare tijden komen Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer met een nieuw online satirisch programma. Het trio presenteert Quarantaine TV voor alle thuisblijvers. Tijl Beckand vertelt vanavond over het ontstaan van het programma.

- Astronaut André Kuipers is als eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam dé ervaringsdeskundige als het aankomt op langdurig afgezonderd leven. Hij bracht meer dan 200 dagen door in het internationale ruimtestation ISS. Morgenmiddag doet hij mee aan het wereldwijde online evenement SpaceConnectsUs waarin astronauten en wetenschappers ons leren hoe wij ons het beste kunnen aanpassen aan onze nieuwe situatie. Vanavond deelt hij bij Jinek zijn eerste tips om om te gaan met onze nieuwe werkelijkheid.

- Mariesja en Marjolijn kregen na hun vakantie’s in het buitenland hetzelfde slechte nieuws: ze werden positief getest op het coronavirus. De twee zijn inmiddels weer beter verklaard en vertellen vanavond over hun ziektebed en de gevolgen van de ziekte.

- Een dubbele boodschap vandaag: de maatregelen tegen het coronavirus lijken te helpen. Tegelijkertijd zijn er grote zorgen over het aantal IC-bedden in Nederland en werd vandaag bekend dat een deel van de coronapatiënten zelfs blijvende schade aan het virus kan overhouden. Ik bespreek het met longarts Menno van der Eerden, chirurg Martijn Castelijns en met arts-microbioloog Jean-Luc Murk, die onderzoek deed naar honderd patiënten in zijn ziekenhuis.

Jinek op tv

Eva jinek talkshow jinek seizoen.