Bekijk de uitzending van Jinek terug

Di 25 februari 2020 | 22:20 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Di 25 februari 2020
Tijd
22:20 tot 23:35
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/23877663

Onderwerpen van deze uitzending

-
Marco van Basten maakte ons Europees Kampioen in 1988, hij werd uitgeroepen tot de beste voetballer van het jaar én pakte met AC Milaan elke prijs die er te winnen valt. Helaas eindigde zijn carrière veel te vroeg door problemen met zijn enkel, maar hij heeft een nieuwe liefde gevonden: Squash! En volgens Van Basten wordt het de hoogste tijd dat we allemaal wat meer gaan begrijpen van die sport.

-
Het Coronavirus begint in Europa steeds verder om zich heen te slaan. Na Italië zijn er nu ook uitbraken in Oostenrijk, Spanje en Kroatië. Op het eiland Tenerife moeten duizend hotelgasten, waaronder zeker dertien Nederlanders, twee weken in quarantaine blijven. Aan tafel Iris van Deinse van het Rode Kruis en Frank Oostdam directeur van reisbrancheorganisatie ANVR. En hoeveel zorgen maken Nederlanders zich over corona? Opiniepeiler Gijs Rademaker zocht het uit.

-
De liefde als wetenschappelijk experiment, daar gaat het over in de razend populaire serie Married at First Sight, waarbij twee volslagen vreemden met elkaar trouwen omdat ze op wetenschappelijke basis een goede match zijn. Vanavond is de grande finale van seizoen vijf - en wat was het een bewogen seizoen...Eveline Stallaart en Carlo Boszhard zijn te gast!

Jinek op tv

Eva jinek talkshow jinek seizoen.