Bekijk de uitzending van Jinek terug

Za 22 februari 2020 | 00:50 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Za 22 februari 2020
Tijd
00:50 tot 02:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/23833972

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

-
Jandino Asporaat is terug in de theaters! Na een kleine adempauze van zeven maanden gaat hij het theater weer in met zijn nieuwe klucht ‘Judeska Airlines’. Daarnaast is de duizendpoot bezig met onderwijshervorming, een restaurant én nog iets wat hij vanavond gaat onthullen. Over dit alles zit Jandino vanavond bij Eva aan tafel.

-
Een doorgeladen vuurwapen in school, opgeblazen gevels en leerlingen met cocaïne op zak. Scholenkoepel i-Hub slaat alarm. Het afgelopen jaar waren er meer dan 3500 incidenten. Schoolbestuurder Mariëtte van Leeuwen en schoolleider Leon Hoek schuiven vanavond aan bij Jinek.

-
Al 28 jaar is ‘All you need is love’ een begrip op de Nederlandse televisie. Morgen start een nieuw seizoen vol prachtige en ontroerende momenten. Vanavond blikken we vast vooruit met Dr Love: Robert ten Brink. Ook schuiven Jan en Beatriz aan die in 2011 te zien waren in de kerstspecial - en hun huwelijk aan het programma te danken hebben.

-
Het was een absurde voetbalweek met een scheldende John van den Brom, die later zijn excuses maakte. Ook Ryan Babel van Ajax maakte indruk toen hij de schwalbe van een Getafe-speler imiteerde. En de chirurg van Memphis Depay zegt dat de speler het EK gaat halen. We bespreken het allemaal met Viggo Waas en Fresia Cousiño Arias.

Jinek op tv

School ajax leerlingen excuses theater uitzending huwelijk ryan babel restaurant televisie incidenten memphis depay alarm john van den brom vuurwapen depay eva jinek talkshow chirurg tafel hoek schwalbe jandino asporaat leeuwen brom start robert ten brink viggo waas babel jinek leon van den brom vast seizoen nieuw seizoen van leeuwen arias deze terug.