Bekijk de uitzending van Jinek terug

Do 20 februari 2020 | 14:40 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Do 20 februari 2020
Tijd
14:40 tot 16:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/23828088

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- De problemen bij het CBR stapelen zich op. Directeur Alexander Pechtold is nu drie maanden aan het puinruimen, maar nog steeds wachten veel ouderen op de verlenging van hun rijbewijs. Mist hij zijn politiek leven al? Vanavond vertelt hij erover bij Jinek!

- Voetballer Sjaak Polak speelde meer dan driehonderd professionele wedstrijden bij acht verschillende clubs. Toch plaatsen weinig voetballiefhebbers hem in een rijtje met Marco van Basten en Johan Cruijff. Maar er ís een overeenkomst tussen de mannen: Het afgelopen jaar verscheen over alle drie de mannen een biografie. Die van Sjaak ligt sinds deze week in de winkel en beschrijft het opmerkelijke leven van de voetballer die bij het grote publiek vooral bekend werd vanwege zijn legendarische uitspraken.

- Deze week bewees het maar weer eens: roddels over BN'ers blijven ons fascineren - soms zelfs tegen wil en dank. Psycholoog Bianca Beersma is hoogleraar aan de VU en doet al jaren onderzoek naar roddelgedrag. Samen met neuropsycholoog Erik Scherder komt ze vertellen waarom we daar toch zo van smullen.

- Vandaag was er weer een boerenprotest tegen het stikstofbeleid. We praten daarover met bestuurslid van Farmers Defence Force Jeroen van Maanen en Linda Janssen, voorzitter van de POV Varkenshouderij. Hoe groot is de steun nog voor de boeren? Opiniepeiler Gijs Rademaker heeft het onderzocht.

Jinek op tv

Eva jinek talkshow jinek seizoen.