Bekijk de uitzending van Jinek terug

Vr 21 februari 2020 | 00:50 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Vr 21 februari 2020
Tijd
00:50 tot 02:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/23828085

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- DI-RECT viert dit hele jaar hun twintigjarig jubileum. Er komt een nieuw album. Maar de band heeft ook knikkende knietjes, want ze maken zich op voor hun allergrootste concerten ooit: twee avonden AHOY Rotterdam. Zanger Marcel Veenendaal en gitarist Spike zijn vanavond bij Jinek en praten over hoe ze hier naar toeleven. Ze spelen voor het eerst hun nieuwe single en de sound daarvan is behoorlijk verrassend…!

- Vandaag ging staatssecretaris Barbara Visser van Defensie door het stof vanwege het afblazen van de verhuizing van de marinierskazerne naar Vlissingen. Vanavond bespreken we het debat met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther en Jo-Annes de Bat, gedeputeerde van de provincie Zeeland.

- Het OM eist twee jaar cel, waarvan acht maanden voorwaardelijk, tegen de Rotterdamse atletiekcoach Jerry M. Volgens het OM heeft hij tussen 2000 en 2009 vier minderjarige meisjes seksueel misbruikt. Jessica is voormalig pupil van Jerry M. en deed aangifte tegen hem. Zij is te gast, samen met haar advocaat Lidewij Calis en met rechtbankverslaggever Saskia Belleman.

Jinek op tv

.