Bekijk de uitzending van Jinek terug

Ma 17 februari 2020 | 22:15 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Ma 17 februari 2020
Tijd
22:15 tot 23:33
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/23816299

Onderwerpen van deze uitzending

-
“De ongekroonde koning van de Brabantse onderwereld”, “de godfather van Oss”, of simpelweg “De Kop”. Vermeend leider van een criminele organisatie Martien R. staat vandaag in het beklaagdenbankje in Den Bosch. Vorig jaar werd hij in de boeien geslagen bij de climax van een twee jaar durend politie-onderzoek, genaamd operatie Alfa, waar meerdere woonwagenkampen bij zijn uitgekamd. Ook zware wapens, veel drugs en explosieven werden gevonden. Aan tafel rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman en advocaat van Martien R., Jan-Hein Kuijpers.

-
Het is de droom van elke beginnende cabaretier: het winnen van het Leids Cabaret Festival. Afgelopen zaterdag is Lisa Ostermann er met alle drie de prijzen vandoor gegaan: ze won zowel de studenten-, jury als publieksprijs. Ze is de eerste vrouwelijke winnaar in vijftien jaar! Vanavond vertelt ze erover.

-
Burgemeesters Charlie Aptroot en Foort van Oosten luiden de noodklok. Ze zijn helemaal klaar met het grote aantal geweldsincidenten onder jongeren. Ze willen meer middelen krijgen om jongeren én ouders harder aan te pakken. Vanavond zijn ze te gast.

-
De voorpret van een nieuwe James Bond film begint altijd met de release van de titelsong. Deze keer is het de eer aan wereldster Billie Eilish, die het lied maakte voor de 25ste Bond film. En met succes, want ‘No Time To Die’ is op dit moment met afstand de meest gestreamde track. Bij Jinek praten we erover met Bond-song liefhebbers Dominic Seldis en Tijl Beckand. En met zanger Tim Akkerman en Dorona Alberti die samen met het Metropole Orkest gaan touren met de mooiste Bond-songs.

Jinek op tv

Eva jinek talkshow jinek seizoen.