Bekijk de uitzending van Jinek terug

Wo 15 januari 2020 | 14:40 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Wo 15 januari 2020
Tijd
14:40 tot 16:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/23625437

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

-
Als vicepremier en minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit moet Carola Schouten de stikstofcrisis bezweren. Een van de maatregelen: boeren uitkopen. Voor Nederlandse varkensboeren loopt de eerste uitkoopregeling morgen af. Is dit de manier om de stikstofcrisis te bezweren en de bouw weer op gang te krijgen?

-
We kennen Herman Koch van internationale bestsellers zoals Het Diner en Zomerhuis met Zwembad maar zijn nieuwe roman Finse Dagen is volgens hem zijn belangrijkste boek tot nu toe. Al zijn hele leven probeert hij de woorden te vinden om te vertellen over zijn ongeloofwaardige en eenzame tijd in Finland waar hij kort na de dood van zijn moeder als boerenknecht aan het werk ging. In dit boek is dat eindelijk gelukt.

-
Hij is honderd procent Brits maar tegelijkertijd een bekende Nederlander. Musicus, jurylid en dirigent Dominic Seldis maakt zijn eerste theatershow, met een compleet orkest. Vanavond vertelt hij er meer over én hij gaat een stuk spelen voor ons.

-
De wereldberoemde Nederlandse visagiste Nikkie de Jager, ook wel bekend als Nikkie Tutorials, heeft maandagavond met haar dappere coming-out talloze mensen over de hele wereld geraakt. Straks schuiven Milly Lanser, Brechtje Visser en Solange Dekker, alledrie transgender, aan om hun persoonlijke verhaal te vertellen.

Jinek op tv

Vicepremier minister visser dirigent natuur nederlander zwembad uitzending diner voedselkwaliteit boeren finland dekker landbouw brits roman orkest carola schouten honderd bekende nederlander theatershow transgender eva jinek talkshow minister van landbouw jager herman koch boek bouw dood moeder jinek seizoen internationale tijd deze varkensboeren nikkie tutorials coming-out.