Bekijk de uitzending van Jinek terug

Za 4 januari 2020 | 00:46 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Za 4 januari 2020
Tijd
00:46 tot 01:56
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2020
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/23551913

Herhaling. Eva Jinek is terug met haar talkshow Jinek. Dit keer niet op NPO 1, maar op RTL 4. Daar is de ze komende maanden elke werkdag rond 22:20 uur te zien. De eerste gasten:

- Korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom en politieagente Esra Ceran over het geweld tegen hulpverleners tijdens Oud en Nieuw.

- Michiel Vos is overgevlogen uit New York en blikt vooruit op het komende verkiezingsjaar in de Verenigde Staten. Blijft Trump president?

- NRC chef politiek Guus Valk over het Nederlandse politieke jaar. Blijft Rutte III op het pluche? Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda is te zien met zijn eerste bijdrage uit politiek Den Haag en hij bezoekt de premier.

- Sportpresentatrice Hélène Hendriks bespreekt het sportjaar 2020. Komt er een revanchematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven en wordt Oranje eindelijk weer eens Europees kampioen?

- Carlo Boszhard en Angela de Jong kijken uit naar het spannende nieuwe televisiejaar.

- Martijn Koning blikt terug op zijn oudejaarsconference en blikt meteen vooruit op het nieuwe jaar.

Onveranderd
De eerste uitzending van Jinek op RTL 4 is direct na The Voice of Holland, dus goede kijkcijfers lijken gegarandeerd. Eva Jinek belooft dat het programma op RTL 4 blijft zoals kijkers van haar gewend zijn.

Reclame
Er zijn in de eerste uitzendperiode zelfs geen reclameblokken die de uitzending onderbreken. Alleen na de aankondiging van de gasten om 22:20 uur volgt een paar minuten reclame tot het programma echt begint.

Scherp en onderhoudend
"De hoofdrolspelers uit de actualiteit nodig ik aan tafel uit en ik voer met hen het gesprek van de dag", zegt Jinek. "Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij. Alleen dan bij RTL 4."

Jinek op tv

.