Bekijk de uitzending van Jinek terug

Di 30 juli 2019 | 00:20 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Di 30 juli 2019
Tijd
00:20 tot 01:20
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/22655367

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek:

Na geroyeerd te zijn bij het FvD vertelt Henk Otten over zijn vervolgstappen

Henk Otten, een van de oprichters van Forum voor Democratie, werd vorige week geroyeerd door het partijbestuur. De reden van dit besluit was een vermeende poging tot fraude. Otten was eerst penningmeester en heeft momenteel een zetel in de Eerste Kamer namens de fractie. Otten komt vertellen over wat hij met zijn zetel gaat doen en of hij stappen onderneemt tegen het partijbestuur.

Zijn Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt klaar voor de miljoenen en de roem die de grote voetbalclubs meebrengen?

De twee profvoetballers hebben een Champions League, een landstitel en de KNVB Beker achter de rug. Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hebben een topseizoen gespeeld bij Ajax. Na dit seizoen werden de beide voetballers voor vele miljoenen verkocht. De Jong is naar FC Barcelona en De Ligt is verkocht naar Juventus. Wat staat de twee jonge voetballers te wachten bij deze grote clubs? Emile Schelvis, expert op Italiaans voetbal en journalist Edwin Winkels, expert op het Spaanse voetbal vertellen over de voetballers.

André van Duin en Janny van der Heijden over nieuw programma

André van Duin en Janny van der Heijden zijn een gouden duo in Heel Holland Bakt. De twee hebben nu een nieuw programma: Denkend aan Holland, waarin ze varend over de Nederlandse wateren laten zien hoe mooi ons land is vanaf het water.

Jinek op tv

Champions league voetbal fc barcelona barcelona juventus ajax fraude den haag politiek eerste kamer winkels edwin winkels andré van duin edwin beker knvb heel holland bakt voetballers fractie journalist forum knvb beker democratie holland gouden eva jinek talkshow verslaggever voetbalclubs expert emile italiaans voetbal schelvis water emile schelvis janny van der heijden forum voor democratie jinek matthijs de ligt landstitel wachten frenkie de jong verkocht de ligt seizoen gesprek week de jong stemming wateren deze otten henk otten.