Bekijk de uitzending van Jinek: o.a. mannen 'Beter laat dan nooit' terug

Do 18 juli 2019 | 23:05 Jinek: o.a. mannen 'Beter laat dan nooit'

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: o.a. mannen 'Beter laat dan nooit' gemist? Bekijk hier naar Jinek: o.a. mannen 'Beter laat dan nooit' gemist.

Jinek: o.a. mannen 'Beter laat dan nooit'

Datum
Do 18 juli 2019
Tijd
23:05 tot 00:05
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Eva Jinek
Website
Jinek: o.a. mannen 'Beter laat dan nooit'
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek: o.a. mannen 'Beter laat dan nooit' gemist
Deel-url
gids.tv/22595357

Vanavond onder andere in Jinek:

De heren uit 'Beter laat dan nooit' willen best nog een keer op reis

Stuur vier eigenzinnige tv-sterren van boven de zeventig op reis door Zuidoost-Azië en volg ze met een camera: het is een garantie voor grappige situaties, maar levert ook serieuze gesprekken op. In het programma 'Beter laat dan nooit' beleefden Peter Faber, Willibrord Frequin, Barrie Stevens en Gerard Cox afgelopen zomer bijzondere avonturen. Het werd een onverwacht groot succes en de afleveringen worden deze zomer herhaald. Blijft het hierbij of gaan de heren nog een keer op reis? Als het aan hun ligt wel... Vanavond zijn Gerard, Peter, Willibrord en Barrie te gast om erover te vertellen.

Ikenna Azuike maakte een documentaire over het prachtige en chaotische Nigeria

De Brits-Nigeriaanse Ikenna Azuike woont al 14 jaar in Nederland. Hij wilde Nederlanders graag wat meer leren over Nigeria en besloot een documentaire-serie te maken over het land. Hij treedt in de voetsporen van Ruben Terlou, Bram Vermeulen en Floortje Dessing en maakte een spannende en interessante reeks over zijn vaderland Nigeria. Hij komt vanavond vertellen over zijn wortels en het prachtige, chaotische land Nigeria.

Aan Sietse Bakker de taak om te besluiten waar het Songfestival plaatsvindt

Rotterdam en Maastricht zijn nog in de race om host city van het Eurovisie Songfestival 2020 te worden. Aan Sietse Bakker en zijn team van de NPO de taak om te beslissen welke stad er met de buit vandoor gaat. De afgelopen twee dagen bezocht hij de locaties. Is hij er al uit óf wordt het nagelbijten voor de steden?

Michiel Vos over de ontmoeting tussen premier Rutte en Trump

Vandaag de ontmoeting tussen premier Mark Rutte en president Donald Trump. Amerika correspondent Michiel Vos schuift aan bij Jinek om ons bij te praten over deze gebeurtenis.


De redactie van TVGiDS.tv werkt de inhoud van de actualiteitenprogramma's meerdere keren per dag bij. Zo ben je altijd op de hoogte van de onderwerpen en gasten.

Jinek: o.a. mannen 'Beter laat dan nooit' op tv

Den haag politiek eva jinek talkshow verslaggever jinek gesprek stemming.
Onderwerpen in Jinek: o.a. mannen 'Beter laat dan nooit'