Bekijk de uitzending van Jinek: o.a. Mart Smeets en Joost Vullings terug

Wo 17 juli 2019 | 23:05 Jinek: o.a. Mart Smeets en Joost Vullings

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: o.a. Mart Smeets en Joost Vullings gemist? Bekijk hier naar Jinek: o.a. Mart Smeets en Joost Vullings gemist.

Jinek: o.a. Mart Smeets en Joost Vullings

Datum
Wo 17 juli 2019
Tijd
23:05 tot 00:05
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Eva Jinek
Website
Jinek: o.a. Mart Smeets en Joost Vullings
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek: o.a. Mart Smeets en Joost Vullings gemist
Deel-url
gids.tv/22589932

Vanavond onder andere in Jinek:

Mart Smeets en Joost Vullings over de 'Gouden Eeuw' van het wielrennen

Het lijkt alsof Nederland een Gouden Eeuw van het wielrennen beleeft. Maar wieler-experts Mart Smeets en Joost Vullings zijn kritisch over de vormgeving van de sport. De heren schuiven vanavond aan bij Jinek om te vertellen over de mankementen.

Arjan Postma en Auke-Florian Hiemstra over alle nieuwe beestjes in Nederland

De eikenprocessierups domineert al weken het nieuws. Maar hij komt niet alleen: de nieuwe beestjes vliegen ons om de oren. De reuzenteek, het Mediterraan draaigatje, de Aziatische tijgermug en het pietermannetje werden allemaal in Nederland gespot. Moeten we ons daar zorgen over maken? We bespreken het met boswachter Arjan Postma en bioloog Auke-Florian Hiemstra.

Forensisch patholoog Bela Kubat over het onderzoek na de MH17-ramp

Het is vandaag vijf jaar geleden dat vlucht MH17 uit de lucht wordt geschoten en neerstort. Bij de ramp kwamen alle 298 inzittenden om het leven. De ramp werd vanmiddag herdacht bij het Nationaal Monument in Vijfhuizen. Direct na de ramp kwamen in Nederland allerlei processen op gang. Technisch onderzoek, strafrechtelijk onderzoek en identificatie van de slachtoffers. Forensisch patholoog Bela Kubat was betrokken bij het forensisch onderzoek van de MH17-ramp en zit vanavond bij ons aan tafel.


De redactie van TVGiDS.tv werkt de inhoud van de actualiteitenprogramma's meerdere keren per dag bij. Zo ben je altijd op de hoogte van de onderwerpen en gasten.

Jinek: o.a. Mart Smeets en Joost Vullings op tv

Den haag politiek eva jinek talkshow verslaggever jinek gesprek stemming.
Onderwerpen in Jinek: o.a. Mart Smeets en Joost Vullings