Bekijk de uitzending van Jinek terug

Za 13 juli 2019 | 00:30 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Za 13 juli 2019
Tijd
00:30 tot 01:35
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/22563572

Vanavond onder andere in Jinek:

Jort Kelder en Joost Vullings over kabinet Rutte III: hoe staat het ervoor?

Met alweer de laatste ministerraad van het parlementaire jaar sluit Rutte III een politiek onstuimige periode af. Na een moeizame start lijkt de ploeg van Mark Rutte eindelijk de wind in de zeilen te hebben. Is dat ook echt zo? En wat staat het kabinet na de zomer nog allemaal te wachten? Halverwege de regeerperiode van Rutte III maken wij de slotbalans op. Dat doen we met politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings en journalist Jort Kelder.

Drie oud-kandidaten over een nieuw seizoen van De Slimste Mens

Maandag begint het vijftiende seizoen van De Slimste Mens. De quiz is al jaren een kijkcijferhit en zorgt bij de kandidaten vaak voor hoogoplopende emoties. Met oud-kandidaten Mark Tuitert, Maxim Hartman en Nynke de Jong halen we herinneringen op.

Nieuwe kabinetsplannen over meerouderschap: wat betekent het voor de gezinnen?

Nieuwe kabinetsplannen over meerouderschap en draagmoederschap. Naast twee wettelijke ouders kunnen er voor ieder kind straks twee extra ouders met deelgezag worden aangesteld. Het kabinet wil het niet mogelijk maken om kinderen meer dan twee wettelijke ouders te geven. Wat betekent dit voor meeroudergezinnen? Rick Paul van Mulligen, Nina de la Croix en René van Bakel vertellen aan tafel bij Jinek wat dit voor hen betekent als ouder van samengestelde gezinnen.

Jinek op tv

Mark rutte kabinet ministerraad den haag politiek wind eenvandaag kandidaten zeilen zomer mark tuitert journalist kabinetsplannen quiz joost vullings bakel eva jinek commentator talkshow parlementaire verslaggever mulligen tafel emoties rick maxim hartman kinderen draagmoederschap hartman start jort kelder nynke de jong paul van ouders maxim slimste mens jinek gezinnen nynke rutte iii seizoen nieuw seizoen gesprek de jong stemming.