Bekijk de uitzending van Jinek terug

Vr 22 februari 2019 | 23:00 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Vr 22 februari 2019
Tijd
23:00 tot 00:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/21818344

Vanavond onder andere in Jinek:

- Is de ouderenzorg verbeterd? Minister Hugo de Jonge schuift vanavond aan

Precies een jaar geleden legde vicepremier en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zichzelf aan tafel bij Jinek een belangrijke taak op: de ouderenzorg moet binnen het jaar flink verbeteren. En dat zou hij gaan doen door de zorg te ontdoen van onzinnige regels die de zorgverleners van hun eigenlijke werk afhoudt. Of zoals hij het zelf formuleerde: als oma er niets van merkt, dan hebben we het niet goed gedaan. Vanavond schuift de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan om uit te leggen hoe het er een jaar later voorstaat in de zorg.

- Martijn Koning deelt de creatiefste campagnefilmpjes voor de regionale verkiezingen

De regionale politiek begint warm te draaien voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart. Martijn Koning - cabaretier én connaisseur van campagnefilmpjes - heeft de afgelopen maanden naar dit moment toegeleefd: hij mag weer uit de brei van verkiezingsfilmpjes de mooiste, grappigste en meest creatieve met ons delen. Vanavond laat hij zijn favorieten zien.

- Vanavond de bloedstollende The voice of Holland-finale, oud winnaars schuiven aan

Het wordt een spannende avond voor alle The Voice of Holland-liefhebbers. Na wekenlang repeteren, optreden en gecoacht worden, krijgen de deelnemers vanavond eindelijk duidelijkheid over wie zich The voice of Holland 2019 mag noemen. Maar wat doet die titel met je carrière? En hoe ga je om met het welbekende ‘zwarte gat’? Leona Philippo, Jim van der Zee en Pleun Bierbooms hebben de begeerde titel al eerder mogen ontvangen en zijn vanavond te gast!

Jinek op tv

Sport vicepremier volksgezondheid minister verkiezingen koning den haag politiek provinciale statenverkiezingen warm ouderenzorg the voice the voice of holland cabaretier holland winnaars eva jinek talkshow verslaggever minister van volksgezondheid provinciale welzijn en sport deelnemers tafel zorgverleners statenverkiezingen regionale verkiezingen optreden hugo de jonge leona philippo martijn koning regels jinek pleun bierbooms avond gesprek 2019 stemming.