Bekijk de uitzending van Jinek terug

Wo 6 februari 2019 | 00:20 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Wo 6 februari 2019
Tijd
00:20 tot 01:20
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
eva jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/21736936

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek:

- Tijd voor MAX blijft succesvol op de vooravond, de presentatoren schuiven aan

Presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os gingen vandaag hoogstwaarschijnlijk met een positief gevoel naar de studio. Het programma Tijd voor MAX wordt de laatste tijd namelijk enorm goed bekeken. Zo zaten er gisteren ruim 800.000 duizend kijkers om 17.00 uur ‘s middags voor de buis om de talkshow van het presentatieduo te aanschouwen. Wat maakt hen zo populair? Vanavond schuiven ze aan!

- Acteur Nasrdin Dchar legt cultuurverschillen bloot in zijn nieuwe voorstelling ‘JA’

Nasrdin Dchar is bekend als acteur door zijn rollen in tal van films en series, zoals Mocro Maffia en Rabat. Maar ook in het theater maakt hij nu zijn voetsporen: zo staat hij op dit moment in het theater met de voorstelling JA. Daarin draait het om het ja-woord en de weg naar het huwelijk. Wat gaat daar aan vooraf? Hoe goed ken je elkaar en hoe overbrug je cultuurverschillen? Vanavond vertelt hij bij Jinek over zijn nieuwe stuk en verschillende rollen.

- Amerikakenners Guus Valk en Charles Groenhuijsen over The State of the Union

Vroeger was The State of the Union in Amerika het feest van de democratie. Een soort Prinsjesdag, maar dan op z’n Amerikaans. Maar dat was vroeger. Komende nacht houdt Trump zijn rede en de sfeer is gespannen. Er lopen 17 strafrechtelijke onderzoeken naar de president en zelfs zijn eigen partij ziet weinig heil in de muur die hij wil bouwen. Charles Groenhuijsen en Guus Valk schuiven aan!

- Wat heeft het klimaatdebat vandaag opgeleverd? Joost Vullings schuift aan

Vijf weken geleden kwamen de zogeheten ‘Klimaattafels’ met hun plannen voor het klimaatbeleid. Sinds die tijd werd ‘klimaatakkoord’ een van de meest uitgesproken woorden van politiek Den Haag. Vandaag werd het langverwachte debat gehouden en moest Klaas Dijkhoff zich verdedigen vanwege de uitspraken die hij eerder deed in De Telegraaf. Politiek verslaggever Joost Vullings heeft het politieke schouwspel op de voet gevolgd en schuift vanavond aan.

Jinek op tv

Feest president amerika debat den haag theater politiek huwelijk charles valk maffia prinsjesdag acteur succesvol voorstelling democratie joost vullings bloot state of the union klaas dijkhoff eva jinek ja-woord talkshow verslaggever klimaatbeleid union mocro gespannen trump plannen charles groenhuijsen martine van os nasrdin dchar sybrand niessen muur jinek telegraaf de telegraaf sybrand positief rabat vooravond nacht series gesprek studio stemming tijd uitspraken sfeer klimaatdebat.