Bekijk de uitzending van Jinek terug

Do 31 januari 2019 | 15:20 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Do 31 januari 2019
Tijd
15:20 tot 16:20
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/21714218

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek:

- Rick Nieman vertelt over zijn band met Italië en zijn nieuwe serie over het land

Als land van het heerlijke eten, de zon en de prachtige cultuur, blijft Italië een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Maar het land zelf bezwijkt bijna onder de druk van de toeristenstroom en in de politiek gaat het er ook chaotisch aan toe. Presentator Rick Nieman komt al jaren in Italië en maakte er een serie over. In ‘Langs Romeinse Wegen’, neemt Nieman ons mee naar het hart van het Zuid-Europese land. Vanavond vertelt hij over zijn reis bij Jinek.

- Een akkoord over het kinderpardon, Sybrand Buma en Joost Vullings schuiven aan

Vandaag debatteerde de Tweede Kamer over het Kinderpardon. Het regeerakkoord is opengebroken en een kabinetscrisis werd voorkomen. Tijd om met hoofdrolspeler en CDA-fractievoorzitter Sybrand Buma de balans op te maken. Vanavond schuift hij aan bij Jinek, samen met politiek verslaggever Joost Vullings.

- Martijn Krabbé en Eef van Opdorp schuiven aan over Uitstel van Executie

Er waren veel verontwaardigde reacties van kijkers gisteravond bij het zien van de uitzending van Uitstel van Executie. De ongeneeslijk zieke Hedwig wilde niets liever dan een erfenis voor haar kinderen achterlaten, maar een hypotheeklast van 1600 euro per maand en een rente van 6% maakte dat onmogelijk. De bank weigerde elke vorm van medewerking, wat zorgde voor veel boze reacties. Aan tafel de makers van het televisieprogramma, presentator Martijn Krabbé en financieel deskundige Eef van Opdorp.

Jinek op tv

Italië tweede kamer sybrand buma regeerakkoord uitstel den haag buma politiek uitzending rente presentator kabinetscrisis cultuur kinderpardon erfenis executie joost vullings serie eva jinek deskundige talkshow verslaggever financieel onmogelijk tafel nieman rick kinderen reacties eef van opdorp rick nieman eten hart jinek sybrand reis gesprek druk stemming tijd televisieprogramma.