Bekijk de uitzending van Jinek terug

Di 15 januari 2019 | 15:55 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Di 15 januari 2019
Tijd
15:55 tot 16:49
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/21629521

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek:

- Peter R. de Vries over zijn getuigenis in de zaak Holleeder

Vandaag legt misdaadverslaggever Peter R. de Vries opnieuw een getuigenis af in de zaak Holleeder. Op de vijftigste dag van het proces staat de bandopname van een telefoongesprek met Holleeder centraal. Deze werd onlangs door De Vries aan het Openbaar Ministerie overhandigd. De misdaadverslaggever schuift vanavond bij ons aan om erover te vertellen.

- Klaas Dijkhoff licht zijn uitspraken over het klimaatakkoord toe

Afgelopen weekend werd de coalitie op scherp gezet door de uitspraken van Klaas Dijkhoff. De Telegraaf kopte: “VVD: ‘nee’ tegen klimaatakkoord”. VVD-fractievoorzitter Dijkhoff acht de kans ‘nihil’ dat hij zijn handtekening zet onder het huidige akkoord. Hij waarschuwt er zelfs voor dat het huidige kabinet zou kunnen vallen over de gemaakte klimaatplannen. Vanavond ligt Dijkhoff zijn uitspraken toe bij Jinek.

- Documentaire ‘Emma wil Leven’ krijgt vervolg op toneel en papier

Zo’n twee jaar geleden maakte de docu ‘Emma wil Leven’ veel los in Nederland. De documentaire van Jessica Villerius vertelt het verhaal van Emma, die vecht tegen de dodelijke ziekte anorexia. Emma verliest uiteindelijk de strijd en overlijdt. Nu krijgt de docu een vervolg, met een theatervoorstelling en een boek. Emma’s vader Jo Caris, documentairemaker Jessica Villerius en kinderarts Annemarie van Bellegem komen er vanavond over vertellen.

Jinek op tv

Openbaar ministerie kabinet nederland den haag politiek coalitie documentaire holleeder anorexia toneel telefoongesprek papier klaas dijkhoff eva jinek vecht talkshow verslaggever emma klimaatakkoord getuigenis handtekening weekend proces boek ziekte jessica villerius vader jinek telegraaf de telegraaf gesprek stemming scherp uitspraken zaak peter r de vries deze.