Bekijk de uitzending van Jinek terug

Vr 11 januari 2019 | 23:05 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Vr 11 januari 2019
Tijd
23:05 tot 00:05
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2019
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/21609378

Vanavond onder andere in Jinek:

- Ahmed Aboutaleb viert zijn 10-jarig jubileum als burgemeester van Rotterdam

Ahmed Aboutaleb is alweer tien jaar burgemeester van Rotterdam. Van het begin af aan viel hij op: hij was de eerste burgemeester met een migratieachtergrond van een grote Europese stad. Vanavond praat hij bij Jinek over het afgelopen decennium.

- Songfestival-coryfeeën Gerard Joling en Trijntje Oosterhuis blikken vooruit

Wie gaat er dit jaar naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv? Dat is de grote vraag. Normaal gesproken kunnen we ons er al maanden op verheugen, maar nu is het nog een groot raadsel. Trijntje Oosterhuis en Gerard Joling stonden beiden ooit op het grootste podium van Europa en delen vanavond hun verwachtingen voor dit jaar!

- Televisierecensent Angela de Jong reageert op de verwijten van Gordon

Ophef in medialand! Gisteren was Gordon te gast bij De Wereld Draait Door om te vertellen over zijn nieuwe avontuur bij SBS6. Naast zijn overstap, kwam televisierecensent Angela de Jong ook aan bod, die volgens Gordon een ‘’vervelende vrouw is geworden’’. Hij vindt dat de televisierecensenten de laatste twee jaar te veel op de persoon spelen. Vanavond is Angela te gast en reageert ze op de uitspraken van Gordon.

Jinek op tv

Rotterdam jubileum eurovisie songfestival den haag politiek ahmed aboutaleb vrouw ophef gerard joling burgemeester songfestival de wereld draait door gordon aboutaleb eva jinek talkshow verslaggever avontuur podium sbs6 trijntje oosterhuis europa normaal joling ahmed trijntje eurovisie jinek stad gesprek de jong tien jaar stemming uitspraken.