Bekijk de uitzending van Jinek terug

Wo 13 juni 2018 | 23:05 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Wo 13 juni 2018
Tijd
23:05 tot 00:05
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/20390749

Vanavond onder andere in Jinek:

- Sigaretten zijn veel schadelijker dan we dachten, staatssecretaris Blokhuis reageert

Sigaretten zijn nog veel schadelijker voor de gezondheid dan gedacht, maakte het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vandaag bekend. Door sommige sigaretten krijgen rokers wel tot 26 keer meer schadelijke stoffen binnen. Vanavond in Jinek reageert verantwoordelijk staatssecretaris Paul Blokhuis op dit nieuws en licht hij toe welke stappen hij gaat nemen in de strijd tegen de sigaret.

- Sporter Mike Lingen over zijn revalidatie en leven na een treinongeluk

Mike Lingen was een veelbelovend jiu jitsu-talent, tot hij vorig jaar een treinongeluk kreeg waardoor hij zijn onderbeen verloor. Na een jaar revalideren is hij bezig met een opleiding tot gymleraar. En hij is op zoek naar een nieuwe sport waar hij zijn tanden in kan zetten. Mike zit bij ons aan tafel om te praten over hoe je er na zo’n ongeluk weer bovenop komt.

- The Ruggeds doen mee aan de grootste dansshow op Amerikaanse televisie

De Eindhovense breakdancegroep The Ruggeds nemen het in World of Dance – de grootste dansshow op Amerikaanse televisie - op tegen de beste dansers van de wereld. Hoe is het om te dansen voor een publiek van 9 miljoen mensen en voor een jury met onder andere Jennifer Lopez? Vanavond vertellen ze erover bij Jinek.

- Rutger Castricum volgt Marokkaanse Nederlanders naar aanloop van het WK

Hoe volgen Marokkaanse Nederlanders het Marokkaans elftal dit WK? Rutger Castricum volgde hen voor een vierdelige televisieserie ‘Marokko op 1’. Bij Eva aan tafel ook twee hoofdrolspelers uit de serie: Siham Forkhani en Faisal Bounif.

Jinek op tv

Sport ongeluk staatssecretaris milieu volksgezondheid miljoen opleiding castricum revalideren gezondheid jury televisie stoffen treinongeluk sigaret dance eva jinek siham talkshow tafel rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu (rivm) dansen publiek revalidatie marokkaans rutger castricum jinek paul blokhuis marokkaanse nederlanders blokhuis schadelijke stoffen.