Bekijk de uitzending van Jinek terug

Di 12 juni 2018 | 00:25 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Di 12 juni 2018
Tijd
00:25 tot 01:25
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/20379102

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek:

- Saskia Belleman praat ons bij over de rechtszaak tegen Michael P.

Vandaag stond Michael P. in Utrecht voor de rechter voor de verdenking van het ontvoeren, verkrachten en vermoorden van Anne Faber. De 25-jarige Anne verdween eind september na een fietstocht. Haar lichaam werd bijna twee weken later teruggevonden in Zeewolde. Telegraaf rechtbankverslaggever Saskia Belleman was vandaag in de rechtbank en schuift vanavond aan.

- André van Duin en Richard Groenendijk over het eerbetoon aan Corrie van Gorp

Corrie van Gorp krijgt aanstaande woensdag een blijvend eerbetoon in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De nu 75-jarige Van Gorp werd groot in de jaren zeventig. Het grote publiek kent haar vooral van haar typetjes met André van Duin: meneer en mevrouw de Bok. Het initiatief voor een eerbetoon kwam van cabaretier Richard Groenendijk die op het idee kwam na een gesprek met Van Gorp tijdens de jubileumvoorstelling van 100 jaar Luxor van Paul de Leeuw. De Leeuw ontving daarin Van Gorp als een van zijn special guests. Vanavond vertellen Richard Groenendijk en André van Duin bij Jinek over hun band met de coryfee en waarom Van Gorp een eerbetoon verdient.

- Laura en Merel Smulders over hun succes op het WK BMX

Een unicum in de BMX-sport. Een volledig Nederlands podium tijdens het WK in Bakoe bij de dames! Maar het werd bovenal het feestje van Laura en Merel Smulders. Het familiesucces is compleet: Laura werd wereldkampioen, haar zus Merel pakte het zilver. Vanavond zijn ze te gast bij Jinek.

Jinek op tv

Rotterdam utrecht rechtbank leeuw theater rechtszaak rechter paul de leeuw eerbetoon andré van duin teruggevonden zeewolde wereldkampioen cabaretier corrie lichaam 100 jaar faber eva jinek talkshow zilver special podium feestje bakoe merel vermoorden meneer saskia belleman frans bauer groenendijk publiek laura beer arnon grunberg corrie van gorp evert ten napel richard groenendijk smulders khalid jinek telegraaf anne faber luxor theater gesprek john beer merel smulders michael p.