Bekijk de uitzending van Jinek terug

Di 20 februari 2018 | 22:55 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Di 20 februari 2018
Tijd
22:55 tot 23:55
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/19667031

Vanavond onder andere in Jinek:

- Fred Teeven over zijn carrièreswitch van staatssecretaris naar buschauffeur

Oud-staatssecretaris van Justitie Fred Teeven (VVD) is na zijn aftreden vanwege de bonnetjesaffaire een nieuwe carrière begonnen. Hij is buschauffeur, ondernemer in risicomanagement en binnenkort ook nog toezichthouder van diverse jeugdorganisaties. Hoe bevalt zijn nieuwe leven en hoe kijkt hij nu naar de politiek? Vanavond schuift hij aan om erover te vertellen.

- Het DNA-onderzoek in de zaak Nicky Verstappen begint, Peter R. de Vries vertelt

Komende zaterdag vindt het allergrootste DNA-onderzoek ooit plaats in Nederland. Meer dan 21.000 mannen wordt gevraagd DNA af te staan in de hoop zo op het spoor te komen van de moordenaar van Nicky Verstappen. Opsporing Verzocht zendt vandaag live uit vanuit de regio om zoveel mogelijk mannen op te roepen mee te doen. Peter R. de Vries volgde de zaak vanaf het begin en wist met zijn niet aflatende drive en steun aan de familie deze zaak onder de aandacht te houden. Vanavond vertelt Peter R. de Vries bij Jinek over zijn verwachtingen van dit grootschalige DNA-verwantschapsonderzoek.

- Martijn Koning is terug met weer een geweldige selectie campagnefilmpjes

Nog een maand en één dag en we kunnen eindelijk stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen! De campagnes zijn inmiddels goed op stoom. Martijn Koning heeft de afgelopen week weer de mooiste, grappigste en meest creatieve verkiezingsfilmpjes voor ons verzameld. Vanavond laat hij ze zien bij Jinek.

- Dag twee van de getuigenis van Sonja Holleeder, Saskia Belleman was erbij

Het is de tweede dag dat Sonja Holleeder getuigt tegen haar broer Willem Holleeder. De rechtbank besloot dat zussen Sonja en Astrid Holleeder, evenals Holleeder’s ex-vriendin Sandra den Hartog, niet worden gehoord achter gesloten deuren maar in een ‘getuigencabine’. Holleeder kan hen dan niet zien, maar wel horen. Saskia Belleman, rechtbankverslaggeefster van de Telegraaf, was erbij en vertelt vanavond bij Jinek meer over de getuigenverklaring van Sonja.

Jinek op tv

Aftreden teeven staatssecretaris rechtbank fred teeven justitie nederland koning live uitzending stoom willem holleeder holleeder opsporing buschauffeur moordenaar opsporing verzocht ondernemer toezichthouder eva jinek talkshow dna-onderzoek verstappen verzocht zussen getuigenis regio saskia belleman bonnetjesaffaire steun spoor martijn koning nicky verstappen astrid holleeder selectie jinek telegraaf de telegraaf drive familie campagnes week.