Bekijk de uitzending van Jinek terug

Di 20 februari 2018 | 00:20 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Di 20 februari 2018
Tijd
00:20 tot 01:25
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/19660183

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek:

- Britse comedian Russell Brand is in Nederland met een nieuwe show

Ruim vier jaar nadat Russell Brand in Amsterdam was voor zijn show Messiah Complex keert de Britse komiek en acteur terug met een nieuwe show RE:BIRTH. Vanavond praat hij met Eva Jinek over zijn nieuwe tour, de wilde periode van seks en drugs, het vaderschap en zijn eigentijdse kijk op het nieuws die hij deelt via het onlinekanaal ‘The Trews’.

- Sonja Holleeder getuigt, Saskia Belleman en Jan-Hein Kuijpers vertellen erover

Vandaag heeft de rechtbank besloten dat de zussen van Willem Holleeder, Sonja en Astrid, en zijn ex-vriendin Sandra den Hartog niet worden gehoord achter gesloten deuren, maar in een ‘getuigencabine’. Holleeder kan hen dan niet zien, maar wel horen. Sonja was de eerste van de drie, zij legde vanmiddag haar verklaring af. Ze vertelde hoe Willem Holleeder jarenlang haar leven bepaalde en hoe hij haar meerdere keren bedreigde met de dood. Jan-Hein Kuijpers, oud-advocaat van Willem Holleeder, en Saskia Belleman, rechtbankverslaggeefster van de Telegraaf, vertellen vanavond bij Jinek meer over de getuigenverklaring van Sonja.

- Arthur Legger en Gert Reedijk uiten hun zorgen over Forum voor Democratie

Opnieuw hommeles binnen het Forum van Democratie. Stonden ze vorig jaar nog op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer, afgelopen weekend werden de leden Arthur Legger en Gert Reedijk door het bestuur geroyeerd. Vanavond zijn ze te gast bij Jinek en uiten ze hun zorgen over de partij.

Jinek op tv

Amsterdam tweede kamer rechtbank nederland drugs willem holleeder holleeder acteur verklaring seks bestuur forum democratie komiek comedian eva jinek show talkshow zussen gert weekend saskia belleman brand dood jan-hein kuijpers russell brand kandidatenlijst forum voor democratie jinek telegraaf de telegraaf arthur forum van democratie.