Bekijk de uitzending van Jinek terug

Ma 15 januari 2018 | 16:00 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Ma 15 januari 2018
Tijd
16:00 tot 17:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/19436709

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek:

- Jeroen Dijsselbloem vertelt over zijn vertrek als Eurogroep-voorzitter

In zijn dubbelfunctie als minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep was hij de afgelopen jaren zowel geliefd als gevreesd. Zijn taak: de Nederlandse schatkist op orde krijgen én Europa behoeden voor een nog grotere financiële crisis. In oktober zei hij de Haagse politiek al vaarwel, maar vandaag neemt hij ook afscheid van Europa. In zijn allerlaatste uur als Eurogroep-voorzitter schuift Jeroen Dijsselbloem aan voordat opvolger Mário Centeno uit Portugal het stokje van hem overneemt.

- Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven over een nieuw seizoen Smeris

De succesvolle misdaadserie Smeris is terug! Vanaf aanstaande zondag lossen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven weer een aantal spannende moorden op beneden de rivieren. En daar blijft het niet bij, want naast de hoofdrollen, schrijven ze, regisseren ze en produceren ze ook dit seizoen!

- Erik Scherder, Dick Swaab en Henkjan Honing over muziek en ons brein

Muziek is gezond voor ons brein en moet daarom een grotere rol spelen in ons dagelijks leven.
Met die boodschap gaan drie vooraanstaande professoren samen het theater in: Erik Scherder, Dick Swaab en Henkjan Honing.

Jinek op tv

Portugal jeroen dijsselbloem muziek eurogroep minister crisis theater politiek dijsselbloem voorzitter afscheid honing rivieren minister van financiën opvolger eva jinek talkshow dagelijks leven brein schatkist boodschap europa moorden vertrek dennis van de ven dick swaab henkjan honing jeroen van koningsbrugge dennis jinek smeris dagelijks seizoen nieuw seizoen.