Bekijk de uitzending van Jinek terug

Do 11 januari 2018 | 15:40 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Do 11 januari 2018
Tijd
15:40 tot 16:40
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/19397796

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek:

- Veldhuis en Kemper over hun nieuwe voorstelling ‘Geloof ons nou maar’

Na een jaar zonder elkaar op het podium te staan, zijn Remco Veldhuis en Richard Kemper (beter bekend als Veldhuis & Kemper) weer samen in het theater te zien met de voorstelling ‘Geloof ons nou maar’. Bij Jinek vertellen de heren alles over hun meest persoonlijke voorstelling tot nu toe.

- Victor Remouchamps en Sebas Diekstra over de zaak over 8-jarige Sharleyne

In Assen stond vandaag voor het eerst de moeder van de 8-jarige Sharleyne voor de rechter. Het meisje dat in juni 2015 dood werd aangetroffen onderaan de flat waar ze woonde. Vader Victor geloofde nooit dat het om een ongeval ging en heeft ruim 2,5 jaar geknokt voor een heropening van de zaak. Vader Victor Remouchamps en zijn advocaat Sebas Diekstra zijn te gast bij Jinek.

- Teun van de Keuken vertelt wat er precies in onze boterhammen zit

In december vertelde Teun van de Keuken bij Jinek over het Gouden Windei. De ‘prijs’ ging naar ‘Goudeerlijk boeren maïsbrood zonder maïsmeel’ van Jumbo. Naar aanleiding van deze uitzending kreeg hij meer vragen over brood. Wat is volkoren nou eigenlijk? En is ‘gewoon’ bruin brood ook gezond? Er wordt flink gesjoemeld met ons brood. Teun vertelt er alles over bij Jinek.

- Cat Smits en Jort Kelder over het #MeToo-tegengeluid uit Frankrijk

De #MeToo-beweging is uitgelopen op een heksenjacht tegen mannen. Dat stelt Cathérine Deneuve en zij krijgt bijval van een honderdtal bekende en minder bekende Franse vrouwen, waaronder kunstenaars, wetenschappers en journalisten. Actrice Cat Smits is het daar echter absoluut niet mee eens. Bij Jinek vertelt ze waarom. Ook schuift Jort Kelder aan. Hij vertelt hoe het is als half Nederland over je heen valt. Dat gebeurde hem na zijn foute uitspraak dat vrouwen er bij hem op aandringen om verkracht te worden.

Jinek op tv

.