Bekijk de uitzending van Jinek terug

Wo 13 december 2017 | 23:15 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Wo 13 december 2017
Tijd
23:15 tot 00:15
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/19205905

Vanavond onder andere in Jinek:

- Gijs Rademaker, Joost Vullings en Jort Kelder over dé politicus van 2017

Wie zal de prijs voor ‘politicus van het jaar’ in de wacht slepen? Opinie-onderzoeker Gijs Rademakers vertelt bij Jinek wie de vijf genomineerden zijn. Joost Vullings en Jort Kelder doen ook een duit in het zakje aan de hand van een paar bijzondere fragmenten. Daarnaast vertelt Jort Kelder kort over zijn nieuwe televisieprogramma waarin het pronkstuk van Nederland zal worden gekozen. In dit programma gaat de presentator op zoek naar wat ons Nederlanders definieert: dat wat het meeste zegt over onze historie en dat wat ons het meeste verbindt.

- Eric van Sauers over wat er verandert als we 150 jaar oud worden

Cabaretier Eric van Sauers staat momenteel met een nieuwe show in de Nederlandse theaters: De Lief en Leed Tour. Het is de achtste one-man-show van Van Sauers, die in 1997 het Camerettenfestival won. In zijn nieuwe show staat leeftijd centraal, en met name de vraag: wat gebeurt er met je leven als je met behulp van een ouderdomspilletje 150 jaar zou kunnen worden? Vanavond licht hij een tipje van de sluier op bij Jinek.

- Dominique Weesie over de kritiek op de No Surrender-serie van PowNed

PowNed ligt onder vuur om hun zogenoemde 'reclamecampagne voor motorclub No Surrender'. De omroep heeft een serie over No Surrender-voorman Henk Kuipers gemaakt. Verschillende Kamerleden zijn zeer kritisch en noemen het PR. Dominique Weesie peinst er niet over om de uitzendingen te stoppen. Ook niet nu misdaadverslaggever John van de Heuvel aangifte van bedreiging doet én voorman Henk Kuipers gister is opgepakt op verdenking van zware mishandeling, afpersing, bedreiging, diefstal met geweld en valsheid in geschrifte.

Jinek op tv

Mishandeling aangifte nederland powned uitzending bedreiging presentator politicus zware mishandeling kuipers valsheid in geschrifte diefstal motorclub omroep fragmenten lief cabaretier afpersing joost vullings serie eva jinek show weesie geweld kritiek opgepakt vuur dominique weesie eric van sauers jort kelder jinek 150 jaar leeftijd stoppen.