Bekijk de uitzending van Jinek terug

Ma 20 februari 2017 | 23:50 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Ma 20 februari 2017
Tijd
23:50 tot 00:45
Zender
BVN
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2017
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/17368499

Vanavond onder andere in Jinek:

- Recordaantal kijkers voor Floortje Dessing

Bijna drie miljoen mensen keken zondagavond naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen 'Floortje Naar Het Einde Van De Wereld'. Een record! Vanavond is Floortje Dessing te gast bij Jinek om te praten over het succes, haar reizen, en de plannen die ze heeft voor de toekomst.

- De paralympische droom van snowboardster Bibian Mentel

Topsportster Bibian Mentel won tweemaal goud tijdens het WK Snowboarden in The Big White in Canada. De kroon op haar carrière, want Bibian overwon nog maar een paar maanden geleden voor de achtste keer kanker. Bibian wil graag meedoen met Paralympics in Zuid-Korea volgend jaar. Ze kan het alleen zelf niet betalen, NOC*NSF steunt haar deels, maar alle donaties zijn welkom. Bibian en haar manager, coach en man Edwin Spee zijn vanavond te gast bij Jinek.

- Herman van Veen wil Carré-record verbreken

Herman van Veen wordt in maart 72 jaar, maar denkt nog lang niet aan stoppen. Hij toert de hele wereld over en staat eind van het jaar zeven weken in Carré. Toon Hermans speelde daar maar liefst 630 keer en Van Veen is vastbesloten om dat record te verbreken.

- Wouter de Winther over het opgepoetste levensverhaal van Jesse Klaver

Jesse Klaver is ontstemd over een artikel van De Telegraaf. De krant kopte zaterdag met een opgepoetst levensverhaal van de jonge politicus. We hebben het erover met Wouter de Winther, chef politiek bij De Telegraaf. Ook praten we met hem over Geert Wilders, die opnieuw een belangrijk debat heeft afgezegd.

Jinek op tv

Zuid-korea debat miljoen goud donaties politiek canada politicus kroon edwin record geert wilders kanker jesse klaver wouter recordaantal snowboarden reizen carré bibian mentel eva jinek coach eerste aflevering toon droom paralympics krant plannen floortje dessing herman van veen toon hermans floortje jinek klaver jesse telegraaf de telegraaf.