Bekijk de uitzending van Jinek terug

Wo 28 januari 2015 | 23:05 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Wo 28 januari 2015
Tijd
23:05 tot 00:00
Zender
NPO 1
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2015
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/12697892

vanavond o.a. in de uitzending van Jinek:

-GASBORINGEN IN GRONINGEN

Voor veel Groningers die getroffen zijn door de gasboringen is de maat vol. Vanavond komen Pieter Huitema, advocaat van vele gedupeerden, Jan Mulder en Janine Abbring hun verhaal doen op de bank van JINEK. Daarbij schuiven drie Groningers aan die immateriele schade hebben opgelopen.

-DE REKENTOETS KOMT ER

Wie volgend schooljaar lager dan een 4,5 scoort op de verplichte rekentoets, haalt geen diploma. Met de invoering van de rekentoets hoopt staatssecretatis Sander Dekker ervoor te zorgen dat scholen het rekenonderwijs op orde brengen en leerlingen weer fatsoenlijk leren rekenen. VVD-kamerlid Karin Straus, lerares Karin den Heijer en emiritus hoogleraar wiskunde Jan van de Craats komen hun visie geven op deze invoering.

-VAN PRAAG GAAT OP VOOR FIFA-VOORZITTERSCHAP

Met zijn persconferentie van vandaag lichtte Michael van Praag zijn kandidaatstelling voor het FIFA-voorzitterschap toe. Is zijn missie om de macht over te nemen van Sepp Blatter een haalbare? We bespreken het met oud-profvoetballer Keje Molenaar en voetbaljournalist van de Telegraaf Valentijn Driessen.

Jinek op tv

.