Bekijk de uitzending van Jinek terug

Zo 2 november 2014 | 23:10 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Zo 2 november 2014
Tijd
23:10 tot 00:05
Zender
NPO 1
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2014
Twitter hashtag
#jinek
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/12181469

Vanavond op de bank bij Eva Jinek:

-Katja Schuurman

De voormalig muze van Theo van Gogh riep op het filmfestival op tot heropening van het onderzoek op de moord op Theo. Zondag komt ze hierover vertellen en blikt ze terug op haar speciale band met de filmmaker.

-Maarten van Rossem

Nederlands bekendste historicus en grote vriend van Theo van Gogh. Hij komt op de dag dat het tien jaar geleden is dat Van Gogh bruut werd vermoord. Van Rossem blikt terug op zijn vriendschap met de cineast en columnist.

-Gijs Naber

De acteur die dit jaar het Gouden Kalf won voor beste mannelijke hoofdrol in de film Aanmodderfakker. De film gaat volgende week in première en won meerdere Gouden Kalveren. Onder andere ook voor beste script en voor beste film. Naber speelt ook in de KRO-serie Penoza en hij had ook de hoofdrol in De Heineken-ontvoering, waarin hij topcrimineel Cor van Hout speelde.

-Bram Vermeulen

NOS-correspondent Bram Vermeulen vertelt zondag over zijn passie voor Afrika. De presentator van het VPRO-reisprogrmma Dwars door Afrika woonde en werkte jarenlang in Turkije, maar is inmiddels teruggekeerd naar zijn geliefde continent.

Jinek op tv

Moord onderzoek filmmaker heropening turkije columnist gogh presentator film filmfestival afrika bruut acteur vriendschap kalf van gogh gouden kalf première gouden theo theo van gogh gouden kalveren kalveren vermeulen vermoord vriend cor van hout naber jinek.