Jinek: Freddy, Sylvia en Carlo Boszhard

Meest recente uitzending
Datum
Di 23 februari 2021
Tijd
22:04 tot 23:22
Genre
Amusement
Presentatie
Eva Jinek
Website
Jinek: Freddy, Sylvia en Carlo Boszhard
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25910013

Onderwerpen van deze uitzending

Ja ik wil, of toch niet?
Stralende bruiden, benauwde bruidegoms, flauwe seksgrappen, matches from hell, maar ook from heaven: een korte samenvatting van het alweer zesde seizoen Married at first sight dat zojuist tot een knallend einde kwam. Je levenspartner voor het eerst ontmoeten om vervolgens twee minuten later de eeuwige trouw te beloven, het klinkt surrealistisch, maar ook dit jaar gingen zes koppels het liefdesexperiment aan en vertrouwden volledig op de wetenschap. Deelnemers Freddy en Sylvia blikken samen met presentator Carlo Boszhard vanavond bij Jinek terug.

Contactberoepen mogen weer aan de slag
Met een derde golf in het vooruitzicht laat het demissionaire kabinet de teugels toch wat vieren. Want hoewel de avondklok en het overgrote deel van de coronamaatregelen worden verlengd, mogen de contactberoepen weer aan de slag én gaan de middelbare scholen weer open. We bespreken het met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther, journalist en bedrijfskundige Jeroen Smit en media-ondernemer Derk Sauer.

Coronavaccin Spoetnik: misschien toch niet zo gek?
Rusland presenteerde in augustus het allereerste coronavaccin: Spoetnik. Lang werd het in het Westen niet serieus genomen. Maar toen het vaccin wetenschappelijke erkenning kreeg met de publicatie van de testresultaten in The Lancet, veranderde de berichtgeving en bleef het goede nieuws overeind. Mediaondernemer in Rusland, Derk Sauer, praat ons hierover bij. Drie weken geleden kreeg hij zijn eerste prik

Kickbokskoning komt met een nieuw plan
Rico Verhoeven lanceert vanavond een bijzonder plan dat helemaal niets met kickboksen te maken heeft.

Meer op tv: Voetbal op tv , AS Roma op tv en Atlético Madrid op tv

Jinek: Freddy, Sylvia en Carlo Boszhard gemist