Bekijk de uitzending van Jinek terug

Do 17 september 2020 | 14:04 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Do 17 september 2020
Tijd
14:04 tot 15:33
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25058740

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

RuPaul's Drag Race komt naar Nederland!
RuPaul’s Drag Race is wereldwijd een groot succes en komt nu ook naar Nederland! Presentator Fred van Leer is samen met jurylid Roxeanne Hazes bij Jinek. Zij stellen live aan tafel alle tien de Queens aan het publiek voor.

Belangrijkste debat van het jaar ging er fel aan toe
Het belangrijkste politieke debat van het jaar, de Algemene Politieke Beschouwingen, ging er fel aan toe vandaag. Wouter de Winther en Kees van Amstel praten ons bij.

Bijna jaar geleden: de moord op Derk Wiersum
Bijna een jaar geleden werd Nederland opgeschrikt door de moord op advocaat Derk Wiersum. Oud-collega en advocaat Veerle Hammerstein en misdaadjournalist Mick van Wely blikken terug op die dag.

Wim Kieft duikt het theater in
Wim Kieft is de man van 43 interlands en hét doelpunt tegen Ierland in 1988, maar toch kennen we hem de laatste jaren vooral van zijn bijna twintig jaar durende verslaving aan drank en drugs. De voetballer van drie miljoen kwam zelfs in de schuldsanering terecht. Maar hij krabbelde op en begon een tweede leven als voetbal-analist en Telegraaf-columnist. Hoe hem dat is gelukt, vertelt hij nu in de Nederlandse theaters en vanavond bij Jinek.

Jinek op tv

.