Jinek: Rob Jetten, Gert-Jan Segers en meer

Eerstvolgende uitzending
Jinek: Rob Jetten, Gert-Jan Segers en meer
Datum
Vr 5 maart 2021
Tijd
14:25 tot 15:44
Genre
Amusement
Presentatie
Eva Jinek
Website
Jinek: Rob Jetten, Gert-Jan Segers en meer
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25965155

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Veel weerstand: wel of geen vaccinatiebewijs?
Veel politieke weerstand tegen het vaccinatiebewijs. Hiermee zouden mensen die gevaccineerd zijn, meer vrijheid krijgen. Hoe haalbaar is dit plan en wat betekent het voor de vaccinatiebereidheid? We praten erover met Gert Jan Segers van de ChristenUnie en Rob Jetten van D66.

Frans Timmermans groenste politicus van 2020
Eurocommissaris Frans Timmermans is door Natuurmonumenten verkozen tot Groenste Politicus van 2020. Hij krijgt de titel vanwege zijn inzet om Europa op een groene koers te krijgen. Wat betekent dit voor Nederland? Vanavond praten we erover met Frans Timmermans.

Opnieuw ophef over prins Harry en Meghan
Prins Harry en Meghan Markle staan weer in de schijnwerpers, want er is weer ophef rond het stel. Volgens de Britse krant The Times heeft een oud-medewerker een klacht tegen Meghan Markle ingediend. Markle zou haar personeel pesten en treiteren. Zelfs zo erg dat ze twee persoonlijke assistenten uit het huishouden zou hebben verdreven. Buckingham Palace begint een onderzoek. Hierover praten we verder met oud-correspondent Groot-Brittannië, Suse van Kleef.

Het nieuwe Songfestival-liedje van Jeangu Macrooy
Jeangu Macrooy laat vanavond voor het eerst het nummer horen waarmee hij Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Gerard Joling, Evi Hanssen en Buddy Vedder bespreken Jeangu's inzending en zijn concurrenten.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Meer op tv: Inter Milan op tv , Kickboxen op tv en Voetbal op tv