Bekijk de uitzending van Jerry Maguire terug

Wo 8 juli 2020 | 22:35 Jerry Maguire IMDb: 7.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jerry Maguire gemist? Bekijk hier naar Jerry Maguire gemist.

Jerry Maguire

Jerry Maguire
Datum
Wo 8 juli 2020
Tijd
22:35 tot 01:20
Zender
NET 5
IMDb
7.3
Genre
Comedy, Film
Jaar
1996
Regisseur
Cameron Crowe
Acteurs
Renée Zellweger, Tom Cruise, Jerry O'Connell, Cuba Jr Gooding, Kelly Preston
Twitter hashtag
#jerrymaguire
Deel-url
gids.tv/24665827

Jerry Maguire is een Amerikaanse romantische dramafilm uit het jaar 1996. Deze productie is geregisseerd door Cameron Crowe. Met in de hoofdrol Tom Cruise, Renée Zellweger en Cuba Gooding Jr.

Jerry Maguire (Tom Cruise) werkt als sportmakelaar bij Sports Management International. Hij is knap, charmant en wijdt zich volledig aan zijn klanten. Ook privé gaat het hem voor de wind. In een idealistische bui schrijft Jerry zijn visie over de mankementen van de firma neer. Zijn ideeën vallen niet in goede aarde en een week later staat Jerry op straat. Nu hij zijn job, zijn zelfrespect en een deel van zijn identiteit kwijt is, moet Jerry van voren af aan beginnen. Gelukkig kan hij rekenen op de steun van Rod Tidwell, de enige klant die Jerry trouw blijft, en Dorothy Boyd, een alleenstaande moeder die haar job als boekhoudster opgeeft voor een heel onzekere toekomst bij haar nieuwe baas.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/jerry-maguire

Jerry Maguire op tv

.
Jerry Maguire - Trailer