Bekijk de uitzending van Jamie Oliver's Food Revolution terug

Zo 15 september 2019 | 13:55 Jamie Oliver's Food Revolution

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jamie Oliver's Food Revolution gemist? Bekijk hier naar Jamie Oliver's Food Revolution gemist.

Jamie Oliver's Food Revolution

Datum
Zo 15 september 2019
Tijd
13:55 tot 14:55
Zender
24 Kitchen
Genre
Culinair magazine
Deel-url
gids.tv/22935001

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Culinair magazine met Jamie Oliver.

Jamie doet er alles aan om verse voeding op het bord van de studenten in Huntington te toveren. Ondanks het grote verzet van D.J. Rod en kokkin Alice Grue, kan Jamie de directie van de school eindelijk tot inzicht brengen. Hij krijgt zelfs de toestemming om voor de studenten te koken. Wanneer Jamie een groep jonge, gemotiveerde tieners ontmoet, denkt hij zijn geheime wapen gevonden te hebben. Brittany heeft al geruime tijd last van overgewicht, waardoor haar lever nu ernstig beschadigd is. Bovendien zijn de levensverwachtingen van het meisje drastisch ingekort door de extra kilo's. Ook Marisa weet wat de gevolgen van overgewicht zijn. Het werd namelijk de oorzaak van haar vaders vroegtijdige dood. En we horen ook wat de beweegredenen zijn van Ryan, Robert en Brian om hun extra gewicht kwijt te spelen...

Jamie Oliver's Food Revolution op tv

School studenten wapen verzet overgewicht tieners toveren koken voeding toestemming vaders bord oorzaak lever brittany culinair oliver huntington magazine dood jamie oliver beschadigd meisje seizoen kwijt tijd gevonden.