Bekijk de uitzending van Intouchables terug

Vr 26 november 2021 | 20:30 Intouchables IMDb: 8.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Intouchables gemist? Bekijk hier naar Intouchables gemist.

Intouchables

Intouchables
Datum
Vr 26 november 2021
Tijd
20:30 tot 22:45
Zender
NET 5
IMDb
8.5
Genre
Drama
Jaar
2011
Regisseur
Olivier Nakache
Acteurs
Éric Toledano, Jean-François Cayrey, Joséphine de Meaux, Anne Le Ny, François Cluzet
Twitter hashtag
#intouchables
Deel-url
gids.tv/27348436

The Intouchables (de onaanraakbaren) is een Franse opbeurende komediefilm uit 2011 van het regisseursduo Olivier Nakache en Éric Toledano over vriendschap, vertrouwen en menselijke mogelijkheden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal over vriendschap tussen een miljonair (Francois Cluzet) en een ex-bajesklant (Omar Sy). De film is gebaseerd op het autobiografische boek Le Second Souffle van Philippe Pozzo di Borgo. Van de film werd ook een succesvol muziekalbum uitgebracht met enkele nummers van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi.

Als gevolg van een ongeval gaat miljonair Philippe (Cluzet) op zoek naar iemand om hem te helpen in het huishouden. Hij neemt een jonge man aan die opgegroeid is in de voorsteden van Parijs. Deze man - Driss (Omar Sy) - komt net uit de gevangenis en is totaal ongeschikt voor de baan. Samen zullen Philippe en Driss een middenweg moeten vinden tussen klassieke muziek en Earth Wind and Fire of tussen een kostuum en het trainingspak...

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-intouchables

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Intouchables op tv

.
Trailer Intouchables

Meer uitzendingen van Intouchables