Bekijk de uitzending van Into the Woods terug

Ma 3 december 2018 | 20:30 Into the Woods IMDb: 6.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Into the Woods gemist? Bekijk hier naar Into the Woods gemist.

Into the Woods

Into the Woods
Datum
Ma 3 december 2018
Tijd
20:30 tot 23:00
Zender
NET 5
IMDb
6.0
Genre
Fantasy-film
Jaar
2014
Regisseur
Rob Marshall
Acteurs
Daniel Huttlestone, Emily Blunt, James Corden, Meryl Streep, Anna Kendrick
Twitter hashtag
#intothewoods
Deel-url
gids.tv/21399683

Into the Woods is een Amerikaanse muzikale film uit 2014 onder regie van Rob Marshall, geproduceerd door Walt Disney Pictures. De film is gebaseerd op de Tony Award-winnende gelijknamige musical van Stephen Sondheim en bewerkt door James Lapine.

Into the Woods is een combinatie van de bekende sprookjes van Assepoester, Raponsje, Sjaak en de Bonenstaak en het verhaal van de Bakker en zijn vrouw die wanhopig naar een kind verlangen. Helaas zijn de Bakker en zijn vrouw door een heks vervloekt zodat ze geen kinderen kunnen krijgen. Ze moeten verschillende proeven doorstaan om de vloek op te heffen. Zo moeten ze de heks een koe bezorgen die zo wit als melk is, een kap die zo rood als bloed is, haar dat zo geel als maïs is en een muiltje dat zo zuiver als goud is.

Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/into-the-woods

Into the Woods op tv

Goud vrouw bedreiging film melk bloed wolven heks musical rood emily sprookjes bezorgen disney sjaak onmogelijke opdracht marshall assepoester james kinderen bakker anna kendrick james corden meryl streep rob marshall woods emily blunt rapunzel geen stephen reuzen lang deze.
Into the Woods - Trailer