Bekijk de uitzending van Instant Dreams terug

Do 14 juni 2018 | 22:55 Instant Dreams IMDb: 8.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Instant Dreams gemist? Bekijk hier naar Instant Dreams gemist.

Instant Dreams

Datum
Do 14 juni 2018
Tijd
22:55 tot 00:00
Zender
NPO 2
IMDb
8.0
Genre
Kunstdocumentaire
Jaar
2017
Regisseur
Willem Baptist
Twitter hashtag
#instantdreams
Deel-url
gids.tv/20396602

In 2008 wordt de laatste nog werkende Polaroidfabriek door een aantal liefhebbers opgekocht. De gepensioneerde chemicus Stephen Herchen probeert het geheim van de verloren chemische formule te ontrafelen.

Maar Herchen is niet de enige liefhebber die zijn dromen in duigen ziet vallen door het naderende einde: de Duitse kunstenares Stefanie Schneider schiet in de Californische woestijn een van haar laatste fotosessies op originele Polaroidfoto’s; New York Magazine-redacteur Christopher Bonanos probeert met de laatste instant film de relatie met zijn zoontje te verbeteren; en een Japans meisje in Tokio ontdekt juist opnieuw de magie van Polaroid.

Ieder probeert op zijn of haar manier de instant dream in leven te houden. Langzaam beginnen we ook zelf de magie van Polaroid foto’s te voelen. Instant Dreams is een overweldigende filmische reis over vier mensen, wiens leven is verbonden door de fascinatie en liefde voor de instant film van Polaroid.

Instant Dreams op tv

Woestijn filmmaker foto's new york documentaire tokio telefoon film chemische geheim edwin liefde mobiele telefoon relatie droom liefhebbers levend langzaam magie japans meisje schiet instagram reis populair.
Instant Dreams - Trailer