Bekijk de uitzending van Inspector Morse terug

Wo 27 november 2019 | 20:32 Inspector Morse

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Inspector Morse gemist? Bekijk hier naar Inspector Morse gemist.

Inspector Morse

Datum
Wo 27 november 2019
Tijd
20:32 tot 22:46
Zender
RTL 8
Genre
Misdaadserie
Regisseur
Sandy Johnson
Acteurs
John Thaw, Kevin Whately, Patrick Malahide, James Grout, Julia Lane
Twitter hashtag
#inspectormorse
Deel-url
gids.tv/23345074

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie.

The settling of the sun.

Een groep buitenlandse studenten komt in Oxford een zomercursus volgen. Morse wordt door de knappe dr. Jane Robson gevraagd om tijdens een welkomstdinertje de prijs te overhandigen aan de winnaar van een kruiswoordwedstrijd. Maar tijdens het etentje wordt een Japanse student op een gruwelijke, schijnbaar rituele manier vermoord. De hoofdverdachten hebben allemaal een perfect alibi: Morse heeft zelf kunnen vaststellen dat ze allen aanwezig waren op het diner. De charmante Dr. Robson gedraagt zich wel een beetje geprikkeld en onzeker, maar Morse wijt dat aan het recente overlijden van haar vader, die werd achtervolgd door een pijnlijk oorlogsverleden in Japans gevangenschap.

Inspector Morse op tv

Studenten diner winnaar pijnlijk student overlijden lane gevangenschap sandy oxford james vermoord japans vader kevin whately patrick malahide julia inspector morse seizoen seizoen 2 buitenlandse.