Bekijk de uitzending van Innocent terug

Za 18 augustus 2018 | 20:35 Innocent IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Innocent gemist? Bekijk hier naar Innocent gemist.

Innocent

Datum
Za 18 augustus 2018
Tijd
20:35 tot 21:25
Zender
Canvas
IMDb
7.4
Genre
Miniserie
Jaar
2018
Regisseur
Richard Clark
Acteurs
Lee Ingleby, Hermione Norris, Angel Coulby, Daniel Ryan
Twitter hashtag
#innocent
Deel-url
gids.tv/20775724

Vanavond en volgende week zaterdag wordt de Britse vierdelige dramaserie Innocent met dubbele afleveringen uitgezonden op Eén. Vanavond zijn de eerste twee delen vanaf 20:35 uur te zien, volgende week volgen de laatste twee vanaf 21:35 uur.

David Collins wordt na zeven jaar gevangenisstraf onverwacht vrijgesproken voor de moord op zijn vrouw. Hij wil wraak, gerechtigheid én de voogdij over zijn kinderen Jack en Rosie. Dat laatste is een grote schok voor Alice, de zus van zijn overleden vrouw, die samen met haar man Rob al die jaren de zorg voor de kinderen op zich heeft genomen.

Voor Will Beech, de inspecteur die het onderzoek destijds leidde, is het verdict een slag in het gezicht. Ook dokter Tom Wilson lijkt zich zorgen te maken over de terugkeer van David. Maar voor Phil, de broer van David die al zeven jaar zijn onschuld uitschreeuwt, is dit een triomf.

Innocent op tv

Moord verdachte onderzoek vrouw gevangenisstraf politieonderzoek dokter dramaserie onderzoeksteam wraak terugkeer wilson vrijgesproken overleden kinderen hermione norris angel miniserie gezicht seizoen aflevering 1 week broer.
Innocent - Trailer