Bekijk de uitzending van In de Ban van de Trouwring terug

Za 27 oktober 2018 | 21:30 In de Ban van de Trouwring

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van In de Ban van de Trouwring gemist? Bekijk hier naar In de Ban van de Trouwring gemist.

In de Ban van de Trouwring

Datum
Za 27 oktober 2018
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Show
Presentatie
Kees Tol
Deel-url
gids.tv/21149526

In eerste instantie werd dit programma aangekondigd voor zondag 21 oktober, maar uiteindelijk is het verplaatst naar zaterdag 27 oktober.

In het nieuwe SBS6-programma In de ban van de Trouwring gaan zes trouwlustige koppels, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan. Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft, met alles erop en eraan. Voor het zover is moeten ze deze bruiloft wél eerst voorbereiden en samenstellen, met elkaar. De afleveringen zijn elke zaterdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

De deelnemers moeten het eens zien te worden over alle aspecten van een ultieme trouwdag. Van jurk, taart en ringen tot locatie, vervoer en natuurlijk de huwelijksreis. Welke keuzes maken ze als groep en in hoeverre zijn ze bereid om compromissen te sluiten? Het zijn belangrijke keuzes, want het stel dat uiteindelijk wint moet het op hun grote dag doen met alle keuzes die de groep heeft gemaakt.

Drie weken lang wonen de stellen met elkaar in één huis. Ze krijgen pittige opdrachten om zakgeld te verdienen voor de huwelijksreis, maar hun belangrijkste taak is om met zijn allen een droomhuwelijk samen te stellen. Omdat smaken nu eenmaal verschillen, heeft een gerenommeerde weddingplanner voor elk huwelijksonderdeel zes totaal verschillende opties geselecteerd.

Het 'enige' dat de zes liefdesparen nu hoeven te doen, is kiezen. Wordt het een strandtent of een sprookjeskasteel? Een glimmende sportwagen of een klassieke koets? Een witte of juist een rode jurk? Welk stel doet water bij de wijn, en welk stel wil alles per se op hun manier?

Met iedere dag en met iedere beslissing wordt het plaatje van de droombruiloft completer en de concurrentie kleiner. Want in confronterende stemrondes kunnen de koppels elkaar wegstemmen, en op die manier zelf een stapje dichter bij het altaar komen. Uiteindelijk kan maar één stel die ultieme prijs winnen: een droombruiloft inclusief huwelijksreis voor nop!

In de Ban van de Trouwring op tv

Vrouwen dichter jurk presentator aankomst bruiloft zakgeld beslissing concurrentie compromissen gratis taart show wijn trouwdag ringen deelnemers strandtent sbs6 sportwagen vervoer plannen water kees tol koppel seizoen aflevering 1 lang verplaatst.