Bekijk de uitzending van Ik weet wie je bent terug

Ma 30 maart 2020 | 22:45 Ik weet wie je bent

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Bekijk hier naar Ik weet wie je bent gemist.

Ik weet wie je bent

Datum
Ma 30 maart 2020
Tijd
22:45 tot 23:40
Zender
NPO 3
Genre
Soap
Jaar
2018
Acteurs
Ali Ben Horsting, Daan Schuurmans, Ariane Schluter, Gaite Jansen
Twitter hashtag
#ikweetwiejebent
Deel-url
gids.tv/24038332

NPO 3 herhaalt vanaf vanavond de Nederlandse thrillerserie Ik weet wie je bent uit 2018. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag na 23:00 uur te zien.

Geheugenverlies
In de serie lijdt de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias na een auto-ongeluk aan geheugenverlies. Bij het wrak van zijn verongelukte auto worden bloedsporen gevonden van zijn vermiste nichtje.

Docent
Daniel runt niet alleen een prestigieus advocatenkantoor, maar is ook docent aan de faculteit Rechten van de universiteit. Daniel is getrouwd met Alize Kasteel, in het dagelijks leven rechter. Samen hebben ze twee kinderen.

Verdwijning
In het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen en de telefoon van zijn nichtje Anna van Leer, die op die dezelfde nacht is verdwenen. Alles wijst naar Daniel als de belangrijkste verdachte in Anna's verdwijning. Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet.

Ik weet wie je bent op tv

Auto politie verdachte rechter ariane telefoon universiteit schuldig kasteel verdwijning elias serie dramaserie docent dagelijks leven auto-ongeluk getrouwd geheugenverlies kinderen ariane schluter daan schuurmans gaite jansen dagelijks seizoen nacht aflevering 1 rechten gevonden strafrechtadvocaat wrak.