Bekijk de uitzending van Ik Vertrek terug

Za 13 januari 2018 | 22:15 Ik Vertrek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ik Vertrek gemist? Bekijk hier naar Ik Vertrek gemist.

Ik Vertrek

Datum
Za 13 januari 2018
Tijd
22:15 tot 23:00
Zender
BVN
Genre
Informatief
Twitter hashtag
#ikvertrek
Officiële Twitter
@Ik_vertrek
Deel-url
gids.tv/19488921

Brugwachter Hans (47) en casinomedewerker Karin (47) verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Hans krijgt een schadevergoeding wegens buitensporig politiegeweld, toen hij betrapt werd tijdens het wildplassen.

Dat geld wil hij goed besteden. Gelukkig heeft zijn vrouw een briljant idee: namelijk een mini-adventuregolfbaan op Bonaire! Midgetgolf wordt een beleving tussen kolossale gorilla's, de Eiffeltoren, een levensechte Jack Sparrow en dat soort dingen meer.

Met een container vol golfballen, golfbaanbeelden en een bouw-het-zelf chalet, vertrekken ze naar Bonaire. Een geschikt stuk grond en een bouwvergunning ontbreken nog.

Al snel blijkt dat Bonaire voor een deel bestaat uit beschermd natuurgebied en dat de autoriteiten niet zo scheutig zijn met het uitdelen van bouwvergunningen voor mini-adventuregolfbanen. Na vijftien maanden op het eiland is er nog steeds geen grond en geen vergunning, en gaat zelfs het witte zandstrand vervelen.

Het is de vraag of de golfbaan er ooit gaat komen. Gelukkig is het glas bij Hans en Karin altijd halfvol, en zijn ze zeker niet van plan om op te geven.

Ik Vertrek op tv

.