Bekijk de uitzending van Ik vertrek terug

Za 13 januari 2018 | 21:40 Ik vertrek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ik vertrek gemist? Bekijk hier naar Ik vertrek gemist.

Ik vertrek

Datum
Za 13 januari 2018
Tijd
21:40 tot 22:30
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2014
Twitter hashtag
#ikvertrek
Officiële Twitter
@Ik_vertrek
Uitzending gemist
Ik vertrek gemist
Deel-url
gids.tv/19410690

Bankmedewerkers Loes (46) en Bart (46) van Iersel verruilen Waalwijk voor het Franse Rezay.

Na een half leven op kantoor, willen ze graag met hun laarzen in de klei bouwen aan hun eigen bedrijf. Het wordt een chambres d'hôtes met minicamping.

Ze hebben geen horeca-ervaring, spreken de taal niet en hebben nog nooit gekampeerd, maar ze houden wél van een uitdaging. Amber (15), de dochter van Loes, zal straks volledig meedraaien in het bedrijf. Omdat ze een leerachterstand heeft en het lastig vindt om contact te maken, zal de nieuwe omgeving voor haar behoorlijk wennen zijn. Maar voor het zover is moet de camping nog worden aangelegd en het pand grondig worden verbouwd.

Ze durven het niet aan om alle schepen in één keer achter zich te verbranden. En dus blijft Loes nog even bij de bank werken, terwijl Bart de verbouwing op zich neemt. Maar het gescheiden leven valt hen zwaar. Bart gaat letterlijk en figuurlijk gebukt onder de zware verbouwing en Loes maakt zich grote zorgen.

Ze zitten er behoorlijk doorheen, en dan moeten ze hun eerste gasten nog ontvangen! Gaat het ze lukken?

Ik vertrek op tv

Buitenland klei verbouwing camping amber bankmedewerkers gezin dochter kantoor redden waalwijk vertrek nederlands gezin bart de schepen werken geluk contact ik vertrek wennen zwaar.