Bekijk de uitzending van Ik kom bij je eten terug

Wo 15 augustus 2012 | 20:00 Ik kom bij je eten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ik kom bij je eten gemist? Bekijk hier naar Ik kom bij je eten gemist.

Ik kom bij je eten

Datum
Wo 15 augustus 2012
Tijd
20:00 tot 20:30
Zender
RTL 4
Genre
Amusementsprogramma
Twitter hashtag
#IKBJE
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/7950477

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij ‘Goede Tijden Slechte Tijden' acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar dus het is tijd om zijn keuken in te wijden met oesters en champagne. En niet alleen de keuken wordt ingewijd, Patricia en Mark duiken ook samen de slaapkamer in. En het feest is helemaal compleet als de oud-huisgenoten van Mark zich melden voor het diner.

Met een bolderkar vol speelgoed reist Vivian naar Wageningen. Nathalie heeft hier een speelgoedbank opgericht waar gezinnen die het financieel moeilijk hebben speelgoed voor hun kinderen kunnen afhalen. En omdat Nathalie al haar vrije tijd in de speelgoedbank steekt, vinden haar vriendinnen het tijd worden dat er nu iets voor Nathalie gedaan wordt. Ze regelen als verrassing dat barbecuespecialist Harm-Jan komt barbecueën.

Ik kom bij je eten op tv

Feest diner verbouwing gracht wageningen acteur duiken keuken speelgoed patricia paay barbecueën financieel champagne speelgoedbank steekt oesters kinderen slaapkamer mark van eeuwen eten gezinnen.