Bekijk de uitzending van Ik hou van Holland terug

Za 8 november 2014 | 20:30 Ik hou van Holland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ik hou van Holland gemist? Bekijk hier naar Ik hou van Holland gemist.

Ik hou van Holland

Datum
Za 8 november 2014
Tijd
20:30 tot 22:00
Zender
RTL 4
Genre
Spelshow
Twitter hashtag
#IHVH
Officiële Twitter
@RTL_IHVH
Uitzending gemist
Ik hou van Holland gemist
Deel-url
gids.tv/12216808

Vorige week was er al de speciale Ik Hou Van Holland in het teken van 25 jaar RTL, maar vanavond gaat een nieuwe regulier seizoen van start.

In de eerste aflevering zijn onder anderen Jim Bakkum, Dave Mantel, Esmée van Kampen en Janny van der Heijden te gast bij Linda. In de rest van de reeks komen Joep Sertons, Patty Brard, Andy en Melisa van der Meijde, Freek Bartels, Mark van Eeuwen, Carly Wijs, zanger Nielson en vele anderen langs.

Naast de vertrouwde spelelementen, zitten er dit seizoen twee nieuwe spellen in. In ‘raad het lied: zing het boek’ zingt de teamcaptain een andere tekst op een bekend (Nederlands) liedje. De tekst kan bijvoorbeeld uit een Jip en Janneke-verhaaltje komen of uit een biografie van een Bekende Nederlander. Nieuw finaleonderdeel is het ‘tienletterwoord’. Op het scherm verschijnt een door elkaar gehusseld tienletterwoord. Beide teams moeten een zo lang mogelijk woord met deze letters zien te maken. Beter nog natuurlijk is het raden van het woord dat door elkaar gehusseld is. Het team dat het langste woord maakt, mag een draai aan het rad geven.

Ik hou van Holland op tv

.