Bekijk de uitzending van Ik geloof in mij: releaseparty René le Blanc terug

Vr 30 oktober 2020 | 22:00 Ik geloof in mij: releaseparty René le Blanc

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ik geloof in mij: releaseparty René le Blanc gemist? Bekijk hier naar Ik geloof in mij: releaseparty René le Blanc gemist.

Ik geloof in mij: releaseparty René le Blanc

Datum
Vr 30 oktober 2020
Tijd
22:00 tot 22:55
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25292387

In de derde aflevering van de realityserie Ik geloof in mij wordt het leven van de artiesten die vol zelfvertrouwen zitten verder gevolgd. Dario schrijft zijn teksten in een jacuzzi, René le Blanc organiseert een releaseparty en Wally Mckey zoekt special effects voor zijn clip.

Creativiteit
De rasartiest Dario gaat al wat jaartjes mee, maar de echte doorbraak laat nog op zich wachten. Dario merkt dat zijn creativiteit het beste vloeit in de jacuzzi en zoekt hier dan ook zijn toevlucht voor het schrijven.

A-artiest
René le Blanc organiseert een releaseparty om zijn nieuwste single aan het grote publiek te laten horen. Hij wil de single op ludieke wijze presenteren en zoekt in zijn netwerk naar een A-artiest die hem zijn nieuwste single kan overhandigen. René denkt groot en benadert Gordon, Wolter Kroes en Ben Kramer. Helaas zijn zij even druk, maar René weet uiteindelijk iemand te strikken.

Special effects
De artistieke Wally Mckey heeft een clip opgenomen maar mist nog wat special effects. Samen met clip regisseur Ron en assistent Said maakt hij de clip af.

Je kunt alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/ik-geloof-in-mij.

Ik geloof in mij: releaseparty René le Blanc op tv

.